Monday, September 1, 2014

«Ξεκλειδώνουν» οι πίνακες των αναπληρωτών εκπαιδευτικών

«Ξεκλειδώνουν» οι πίνακες των αναπληρωτών εκπαιδευτικών

 

Εδώ πλέον εχουν χάσει τον ελεγχο , το υπονούμενο ειναι ασαφές  και το κείμενο ενώ δεν εχει καμμία σχέση με τον τίτλο ειναι τελείως παραπλανητικό, ιδου ο τσοβολικός ευρωπαισμος σε ολο του το μεγαλείο , αυτά τα αναπαράγει η δήθεν σοβαρή εφημερίδα ναυτεμπορική, ουτε και αυτη ντρέπεται πλέον

 

  Τους πίνακες των αναπληρωτών εκπαιδευτικών ανοίγει το υπουργείο Παιδείας, έπειτα από τέσσερα χρόνια, προκειμένου να λάβουν διπλή μοριοδότηση όσοι εκπαιδευτικοί υπηρετήσουν σε απομακρυσμένες περιοχές, με υποχρέωση όμως παραμονής για δύο χρόνια.
Σημειώνεται ότι η μετάθεση ή απόσπαση των παραπάνω εκπαιδευτικών θα απαγορεύεται.
Το σχετικά νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας θα κατατεθεί στη Βουλή μεθαύριο Τετάρτη.
Το άνοιγμα των πινάκων πάντως δεν αναμένεται να έχει αναδρομική ισχύ, όπως ζητούσαν οι εκπαιδευτικοί. Αυτό σημαίνει ότι, όσοι εκπαιδευτικοί εργάστηκαν τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια δεν θα λάβουν πρόσθετα μόρια. Αν όμως προσληφθούν φέτος τότε η μοριοδότησή τους θα προστεθεί στα μόρια που είχαν όταν «κλείδωσε» ο πίνακας.
«Διαπιστώνω πως όλοι οι φορείς και τα κόμματα που πήραν τον λόγο στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής προτείνουν να "ξεκλειδώσουν" οι πίνακες του 2010. Θα το κάνουμε χωρίς αναδρομική ισχύ», ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος, σε ανάρτησή του στο facebook.

No comments:

Post a Comment